Volt már csokoládé színű a bőröd?

Volt már csokoládé színű a bőröd?

Csokoládé színű bőr
Csokoládé színű bőr

Hogyan is érhetjük el pontosan a gyönyörű csokoládé árnyalatú bőrszínt? Először is érdemes a lakhelyedhez közeli szalonok iránt érdeklődni, tapasztalt hölgyekkel beszélgetni. Hihetetlen érdeklődéssel robbant be a köztudatba a Csokicső néven elhíresült szoláriumozási fajta is.

Miért is egészségesebb , mint elődei? Rövidebb idő alatt érünk el egyenletesebb barnulási hatást, így nagyon minimális lesz az az táv, amikor a védekező mechanizmusunk működésbe kényszerül lépni.

Bármely szoláriumozási fajtát is választjuk fontos, hogy ésszerű keretek között akarjunk barnulni. Folyamatos hozzászoktatás és a szoláriumozáshoz kifejlesztett előtti és utáni krém a titok a csokiszínű bőrhöz.

Nem árt, ha tisztában vagyunk a barnulási folyamatokkal is. A nagyon világos bőrűek szervezete kevés melanint termel, így ők sem természetes, sem mesterséges úton nem fogják tudni elérni a kívánt kleor-barnaságot. A másik véglet az alapjából barna bőrű nők. Rengetegen gondolják úgy ( és itt most megjegyezném TÉVESEN ) , hogy a barnább bőrű emberek jobban bírják a napon, valamint egyszerűbben érik el a mégbarnább bőrszínt.

Sajnos nap mint nap találkozom olyan hölgyekkel, akiknek már esztétikailag sem nyújtanak túl szép látványt a látszólagos mesterséges színük miatt. Erre is figyeljünk oda, mert egy bizonyos szint után nem szexisek, kívánatosak leszünk, hanem mű-nők.

Visszatérnék egy kicsit a kreolbőrűek barnulására: sokkal több odafigyelést igényelnek, mint a nagyon világos bőrűek. Nem mindenki tudja, hogy a bőrünknek van egy bizonyos felső barnulási határa, ahonnan nem lehet tovább barnulni. Ilyenkor a saját szervezetünktől veszünk el olyan értékes vitaminokat és ásványi anyagokat, amik elengedhetetlenek, hogy a testünket körülvevő védőburok ellása védő feladatát.

Mindezt összefoglalva, törekedjünk a szép bőr elérésére és megőrzésére!