Panyolai Pálinka ár

Vonzó Panyolai Pálinka ár webáruházunkban!

A Panyolai Pálinka az egyik legkülönlegesebb, kifinomult, 100%-ban magyar gyümölcsök felhasználásával készült szeszesital. Igazi hungarikum! Annak köszönhetően, hogy cégünk az italfőzde hivatalos forgalmazója, a Panyolai Pálinka ár sokkal megfizethetőbb, mint más üzletekben. Sőt, kedvezményesen rendelheti meg az SQ, elixír- és eszencia pálinkákat, pálinkalikőröket.

A Panyolai Pálinka ár természetesen attól is függ, hogy milyen gyümölcsből készült variációból választ magának itókát. Persze a díszcsomagolással kapható típusok is lehetnek olcsóbbak vagy éppen drágábbak. Abban az esetben, ha sokat vásárol, például esküvői ajándéknak a vendégeknek, rendezvényekre vagy rangos összejövetelekre, akkor a Panyolai Pálinka ár ismét csökkenhet.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen speciális árajánlatot, ha nagyobb mennyiséget rendelne! Ez a különlegesség természetesen csak egyike azon márkáknak, amit forgalmazunk. Más, minőségi magyar fajtákat is biztosítunk a vásárlóinknak, legyen az alma, barack, körte, szilva vagy épp birs. A szeszesitalokat és gyümölcspárlatokat se hagyja figyelmen kívül!