Zárszerelő non-stop ügyelettel

Zárszerelő

Mindannyiunk rémálma, hogy nem tudunk bejutni a saját lakásunkba kulcs hiányában. Ebben az esetben csak egy tapasztalt zárszerelő segíthet a bajunkon. A megadott telefonszám felhívása után a szakember azonnal útnak indul, és várhatóan 30-60 percen belül meg is érkezik.

A kiszállás bármelyik budapesti kerület esetében lehetséges. Az sem gond, ha az agglomerációban lakunk, mert ilyenkor is házhoz jön a zárszerelő. Mivel már nagy gyakorlata van, ezért várhatóan rövid időn belül végezni fog, és bejuthatunk az otthonunkba.

Persze, számítanunk kell arra, hogy szükségünk lesz a lakcímünk igazolására. Ha nincsen nálunk semmilyen irat, akkor pedig a szomszédok segítségét kell kérnünk. Elképzelhető, hogy a lakás tulajdonosát is muszáj lesz a helyszínre hívnunk, ha éppen albérletben lakunk.

A zárszerelő, természetesen, törekedni fog arra, hogy a lehetőségekhez képest olcsón végezze a munkáját. Elégedettek leszünk vele, mert a lehető legkisebb károkozás mellett nyitja majd ki az ajtónkat. Ha több zárral is meg kell küzdenie, akkor kedvezményt kapunk.