3D és akril körömmatrica

Körömmatrica

A mintákat a körmökön nagyon sokan szeretjük. Virág, állat vagy nonfiguratív, mind nagyon menő. A körömmatrica megjelenése előtt, egy igazán szép minta kivitelezése sok időt vehetett igénybe. Az idő mellett pedig kézügyességre és sok gyakorlásra is szükség volt.

Volt, akinek sikerült szép mintákat festenie, de bőven akadtak olyanok is, akiknek nem jött össze. Szerencsére ez a helyzet megváltozott, amióta megjelent a körömmatrica. Ezzel hatalmas lehetőségek tárulkoztak mind a körmösök, mind pedig a vendégek elé.

Azóta már olyan matricák között lehet választani, amelyek szinte hihetetlenül szépek. A gellakk.com webáruházban hatalmas választék van ezen a téren is, ahogy a körömépítéshez és festéshez szükséges anyagok és eszközök terén. A 3D körömmatricát a ragasztós oldalával helyezzük a körömre, majd használjunk fedőlakkot. Az akril típusnál vágjuk ki a felhasználni kívánt mintát, vizezzük be, majd óvatosan távolítsuk el a papírról és helyezzük a körmökre. Ennél is ajánlott a fedőlakk használata.