buborékos tasak

A buborékos tasakok több csomagot is megmentettek a felesleges sérülésektől

Minden olyan tárgyat, ami könnyen megsérülhet, ajánlott a megfelelő csomagolásba helyezni, mielőtt szállításra kerülne. Az úgynevezett buborékos tasak egy rendkívül költséghatékony és praktikus mód arra, hogy biztonságosan mehessen végbe egy csomag szállítása.

Ezt a kitűnő lehetőséget számtalan vállalkozás, gyártó, webáruház veheti igénybe, ha úgy szeretné biztonságban tudni a terméket, hogy az közben látható is legyen. A légpárnás fólia tasak éppen ideális választás erre a célra, mert elsősorban minőségi megjelenést biztosít az árucikknek, másrészt pedig lehetővé teszik a biztonságos szállítást. Például elektronikai termékeket forgalmazó webshopok raktárából nem hiányozhat ez a termék, hiszen a megrendeléseket mindennap teljesíteni kell, ehhez pedig a csomagolás nem maradhat el.

Két- és háromrétegű légpárnás fóliák szerezhetőek be a buborekfolia.hu webáruházból, méghozzá kedvező anyagi feltételek mellett. Önnek csak az a dolga, hogy közölje, mit szeretne belerakni, illetve adja meg a termék paramétereit, a többit már a webshop munkatársai intézik. Ragasztható füllel vagy fül nélkül egyaránt kérhető a tasak. Utóbbiak a standard típusok, de rendelhető szájeltolásos légpárnás tasak is, valamint olyan modell, ami kétoldalas gyorslineres ragasztócsíkkal van ellátva.

A buborékos tasakok gyártási ideje függ a megrendelt darabok számától, vagyis 4-8 munkanap. Tehát egyedi méretre is legyártják Önnek a tasakokat, ha arra van igénye. Igényes csomagolás kivitelezhető ezekkel a termékekkel, ezért érdemes beszereznie a készletet, ha a produktumait sérülésmentesen kívánja a célig eljuttatni. Ha légpárnás fólia tasakba vannak elhelyezve ezek a dolgok, akkor megspórolhatja a kellemetlenségeket, hiszen nagyon kínos, ha a megrendelő értesíti Önt arról, hogy sérült terméket szállítottak ki neki.

Ilyenkor szokott kezdődni a vita a vállalat alkalmazottja és a futár között arról, hogy ki hibázott. A vitatkozás megspórolható, ha a megfelelő csomagolóanyagot, vagyis a buborékos fóliát használják.