A csődeljárás Önt is megmentheti

A csődeljárás Önt is megmentheti

Csődeljárás elindítása
Csődeljárás elindítása

Nem lát kiutat a céges tartozásokból? Már a felszámolás gondolatával is eljátszott? Akkor adjon még egy utolsó lehetőséget magának és vállalkozásának is a csődeljárás elindításával! Ugyanis a csődeljárás révén, haladékot kaphat a tartozások kifizetésére, sőt, a megegyezés alapján csökkenthet is ezek értéke, így egy valódi esélyt kaphat a folytatásra.

A vagyontárgyak érintetlenül megmaradnak, ezért a munkálatok haladhatnak tovább, mintha semmi sem történt volna, csupán tartani kell magát az újonnan kiszabott határidőhöz, illetve határidőkhöz és időben törleszteni kell a megbeszélt összeget is.

Amennyiben sikerül teljesíteni a csődeljárás feltételeit, akkor a cég az eredeti formában működhet tovább, persze már olyan tapasztalatokkal a háta mögött, amelyekkel remélhetőleg nem kerül újra ilyen nehéz helyzetbe. Ha szeretne segítséget kérni az eljárás elindításához, akkor látogasson el a www.csodeljaras.net weboldalra, ahol szakmai tanácsot és rengeteg tippet kaphat a cég megmentéséhez, illetve a törvényváltozásokról is mindig friss információkat szerezhet!