fejhallgató hosszabbító

A fejhallgató hosszabbító a webáruházból is megrendelhető

A különböző hosszabbítók és toldók haszna vitathatatlan. A fejhallgató hosszabbító alkalmas többek között a hangtechnikai eszközök, például MP3 lejátszó vagy mobiltelefon összeköttetésének a meghosszabbítására. A más néven Jack kábelek a fejhallgató és az audioeszköz közötti csatlakozás meghosszabbítására lettek kitalálva. A Jack kábel sokoldalú felhasználásnak örvend, az egyik ezek közül pedig éppen a fejhallgató meghosszabbítása. Természetesen ilyenkor felmerül a kérdés, hogy melyik fejhallható hosszabbító a legelőnyösebb választás?

A Kácsa Audió szakemberei egyöntetűen azt javasolják, hogy az érdeklődők kérjenek tanácsot vásárlás előtt! Ezt megtehetik a vállalkozás budapesti boltjában vagy annak webshopján keresztül. Erre pedig azért van szükség, mivel hiába tartalmaz sok füles 3,5 mm Jack aljzatot, előfordulhat, hogy az egyedi méretű mélyedések miatt nem fér bele bármilyen fajta fejhallgató hosszabbító. Aki egyedi aljzatú fejhallgatóval rendelkezik, nézzen körül a webáruház szerelt fejhallgató kábelei között!

A mélysugárzó kábel még jobbá teheti a basszust

A kitűnő hangminőség szerelmesei nem érik be átlagos minőséggel ezen a téren. Ők bizonyára ismerik az olyan eszközöket, mint a mélysugárzó kábel, ami a hangrendszert mélyhangokkal egészíti ki. A más néven subwoofert használhatják akkor, amikor több, nagyobb vagy erősebb basszus visszaadás a cél és olyankor is, ha pontosabb, integrált, térbe beolvadó, feltűnés-mentes tér-élmény megteremtését tervezik. Persze jogos kérdés, hogy egy mélysugárzó kábel miként képes a basszust még jobbá tenni?

Szögezzük le, hogy egyetlen kábel sem javít a hangminőségen, hanem valójában a jelveszteséget csökkenti. A subwoofer abban játszik szerepet, hogy a hifi vagy házimozi készüléktől küldött jel minél kevésbé torzuljon. A mélysugárzó kábel terén is vannak minőségbéli eltérések. Aki ebből egyedi szerelt típust keres, az megtalálhatja a Kácsa Audiónál. A vállalkozás termékei fix hosszúságban vásárolhatóak meg, de igényelhetőek tetszőleges hosszúságú kábelek is.