A GKI igazolvány nélküli szállítás törvényszegésnek számít

A GKI igazolvány nélküli szállítás törvényszegésnek számít

GKI igazolvány megszerzése az oktatáson
GKI igazolvány megszerzése az oktatáson

A 2014. szeptember 11-től behozott törvényrendelet szerint, a veszélyes áruk szállítása bizonyos okiratok nélkül szabályszegésnek minősül. A törvény szerint, a GKI igazolvány minden vezetőnek a tulajdonában kell állnia annak érdekében, hogy legális körülmények között mehessen végbe a veszélyes termékekkel megrakott teherautók vezetése és kezelése.

Mit takar a GKI név? Ez a rövidítés a Gépjárművezetői Képesítési Igazolványra vonatkozik, ami minden hivatásos sofőrnek kötelező a jogosítvány mellett.

Ennek a tulajdonában, az adott jármű vezetője igazolhatja, hogy részt vett azon a komoly kurzuson, amelyik nemcsak az okiratot biztosította, hanem azt a felkészülést is, amelyik magába foglalja az ismeretszerzést és a gondok elkerülése végett szükséges tapasztalatot.

Hol végezhető el egy ilyen tanfolyam? Roppant profi kurzusokat garantál a www.transzportstudium.hu weblapon található cég. Ez a vállalkozás igazán szakavatott oktatókkal várja azokat, akiknek szükségessé vált a GKI igazolvány beszerzése.