A használt gumiabroncs hibái és javítása

A használt gumiabroncs hibái és javítása

Használt gumiabroncs
Használt gumiabroncs

A defektek sajnos nem válogatnak, így nem tudhatja, hogy éppen nem Ön lesz-e a következő, akinek az abroncsa lyukas lesz. A használt gumiabroncs esetén bekövetkező hiba sokkal gyakoribb, mint a teljesen új változatoknál. Abban az esetben, hogyha egy hosszabb útra tart, mindig ellenőrizze le a pótkerék állapotát! Amennyiben mindent (nyomás, állapot, mélység) rendben talált, akkor bátran nekiindulhat egy hosszabb utazásnak.

Ha az út során mégis defekt történne, akkor az autóból vegye elő a pótkereket és cserélje le a lyukas abroncsot! Sajnos nem olyan egyszerű a feladat, hiszen rengeteg olyan autós van, aki hiába rendelkezik jogosítvánnyal, nem tudna kereket cserélni. A pótkerék meglétét törvény írja elő, ám az újabb típusú gépjárművekben nem feltétlenül lehet megtalálni a pótkereket. A mankókerék helyett ugyanis, a legtöbb autóban már defektjavító készletet helyeznek el.

Ez sem rossz, hiszen a hiba orvosolható általa és nem tart órákig a javítás, de a kerék használhatatlan lesz utána. A használt gumiabroncs legnagyobb hibája általában az szokott lenni, hogy a kerék minősége már nem olyan jó, így a felülete is kevésbé bordázott, mint egy új gumi esetén. Az autógumi szerelés egy profi műhelyben, professzionális szerszámokkal egyszerűen megtörténhet. A defektjavító.hu weboldal szakemberei mindenféle sérülésre felkészültek. A szervizben eddig még nem történt olyan meghibásodás, amit ne tudtak volna gyorsan orvosolni.

Az autógumi szerelés során, többféle tényezőre oda kell figyelni, hogy a végeredmény hibátlan lehessen. A defektjavító.hu weboldal kollégái abban is a segítségére lesznek, hogy új gumiabroncsot tudjon megvásárolni kedvező áron. Az autógumi szerelés legfőbb ismérve a megfelelő minőségű szerszámok használata és a lehető legjobb szaktudás. A defektjavító.hu weboldal forgalmaz gumiabroncsot is, de ezek általában 80-90 %-osak. A színvonalas autógumi szerelés fontos, hogy milyen áron történik, hiszen az ügyfelek gyors, minőségi és olcsó munkára vágynak. A minőségi szolgáltatással biztosan meg lesz elégedve!