A hetedik kerületben van a Frankys Hostel

A hetedik kerületben van a Frankys Hostel

Frankys Hostel
Frankys Hostel

Ha egy jópofa, fiatalos hostelben szeretnél megszállni, akkor elképzelhető, hogy tudunk adni egy jó tippet! A http://frankys.insta-hostel.com/ oldalon tájékozódhatsz a részletekről, tehát menj fel ide, ha többet akarsz tudni a szállásról!

A hetedik kerületi Hutyra Ferenc utcában van a létesítmény, amelyiknek biztosan örülni fogsz, mert innen nem nehéz eljutni Budapest nevezetességeihez. A http://frankys.insta-hostel.com/ honlapot böngészve azt is megtudhatod, hogy a szállás hangulata kiváló, ezért remekül fogod magad érezni ezen a szép helyen.

Mindig számíthatsz a recepciósok segítségére, tehát bátran kérj tőlük útbaigazítást, ha nem tudod, hogy merre kellene menned! További előnyt jelent, hogy nem kell fizetned a Wifi-ért, a kávéért és a teáért, tehát garantáltan tetszeni fog a budapesti Franky’s Hostel!

A http://frankys.insta-hostel.com/ oldal adatai alapján, a korábbi vendégek is szívesen szálltak meg itt és másoknak is ajánlják a kicsi, ám barátságos szálláshelyet, ahol igény esetén, külön női hálóteremben is lehet aludni.