lakás-kultúra

A lakás-kultúra figyelmet szentel az újrahasznosításra

A raklap bútor és annak továbbfejlesztett változata napjaink egyik legkedveltebb megoldása arra, hogy változatos, olcsó és egyedi bútorok kerüljenek a lakásba, házba. Aki eddig csak kerti bútorként tudta elképzelni, annak érdemes elolvasni a Lakás-kultúra honlapján található cikkeket, amelyek bebizonyítják, hogy a raklap sokkal több és változatosabb megoldásként is meg tudja magát mutatni!

Egy kis felületkezeléssel rusztikus vagy éppen modern bútor születhet belőle a nappaliba, hálószobába, konyhába vagy előszobába. Remek komód készülhet a kerti szerszámok tárolására vagy mindenféle szerszámok és alkatrészek rendezésére a garázs egyik sarkába.

A lécek összedolgozásával már izgalmas fogas, ebédlő- vagy dohányzóasztal is születhet. A lakás-kultúra irányt mutat a technikában is, hogyan lehet pácolni, lazúrozni vagy lakkozni, hogy a végeredmény végül príma legyen. A Lakás-kultúra egyik cikkéből még az is kiderül, hogy a raklap egészen apró faelemeit is össze lehet gyűjteni, kiválóak lesznek ugyanis virágládákhoz, tárolókhoz.