PET-G

A PET-G jó választás 3D nyomtatáskor

Napjainkban számos műanyag kerül napi szinten felhasználásra a gyártási folyamatok során. A PET-G az egyszerűbb összetételű PET anyagokkal szemben glikolt is tartalmaz, aminek a következtében gyakorlatilag törhetetlen, valamint megakadályozza az anyag esetleges kristályosodását. Olyan végtermékek létrehozására ajánlott, amelyeknél az ütésállóság kiemelt szereppel bír.

A PET-G termék számos változatban áll az érdeklődők rendelkezésére a filanora.hu webshopban, igen kedvező ár-érték arányban és különféle színekben, mint amilyen a palaszürke, a piros, a sárga, a kék, a zöld, a szürke, a fehér, a fekete, de beszerezhető natúr formában is.

A vastagsága mindegyik darabnak 1.75 mm. A 3D nyomtatás során használandó, ezen a webhelyen forgalmazott anyagok kiváló minőségű hazai termékek, amelyekkel könnyű dolgozni Ilyen a PET-G is. Az ajánlott nyomtatási hőmérséklet 230 és 250 Celsius fok között variálható, az asztalfűtés pedig várhatóan maximum 70 és 90 fok között fog alakulni. A PET-G szagtalan, hidrofób és kiváló likviditással rendelkezik.