Relax Dental Center

A Relax Dental Centernél altatás is lehetséges

Ha mi is inkább leharapjuk a nyelvünket fájdalmunkban ahelyett, hogy szakemberhez fordulnánk, akkor nem vagyunk egyedül. Szerencsére a Relax Dental Center a félős vendégekre is gondolt, így többféle fájdalomcsillapítással is szolgálnak. A legtöbb páciens a hipnózisban történő kezelés mellett szokott dönteni, mivel így nem kell semmilyen gyógyszer.

Viszont, ha mi azok közé tartozunk, akiknek az orvos jelenléte egyenlő a fóbiával, akkor még mindig választhatjuk a relaxa gázt, ami dinitrogénoxid, vagy a hagyományos altatást is. Előbbi mellett a páciens végig éber marad, viszont a gáz segít neki abban, hogy leküzdje a félelmeit.

Fontos megjegyezni, hogy minden esetben egy vizsgálaton kell átesni, aminek függvényében az orvosok be tudják állítani az ideális arányokat. Az éber altatást általában olyan műtéteknél alkalmazzák, amelyek hosszabbak és mindenki előnye, ha a páciens aludni fog végig. A Relax Dental Center munkatársai mindenkinek a rendelkezésére állnak, a vendég komfortját téve az első helyre.