A szép függönyhöz szakmai tanácsadás is dukál

Függöny

A modern, felgyorsult világunk azt hozta magával, hogy a napjaink legnagyobb részét rohanással és munkával vagyunk kénytelenek eltölteni. Így nem is csoda, ha az otthonába hazatérve egy olyan közegre vágyik, ami meghitt, barátságos és kellemes atmoszférájú.

Zárja ki a lakásából a kinti világ zaját és fényét! Bátran kijelenthetjük, hogy a berendezési tárgyak közül a függöny az árnyékolástechnika mestere, ezért, ha úgy érzi, szüksége van egy olyan darabra, ami tökéletesen elszigeteli, látogasson el a webáruházunkba! A blackout vagy más néven dimout függönyök pontosan azt érik el, hogy Ön a nyugalom szigetén, elzárva a zsivajtól és egyéb zavaró tényezőktől, önfeledten pihenhessen.

Az pedig már igazán az egyéni ízlés függvénye, hogy milyen alapanyagú, színű és mintájú darabbal tér majd haza a vásárlás után. A függönyöknek a fénymegszűrő funkciójukon túl, más szerep is jut, mégpedig a belső terek lágyítása, és a harmónia megteremtése. Ebben az esetben a függönyök egy másik típusáról beszélünk, amelyek a fény áteresztéséért felelnek. Természetesen az eddig említett két típust is tökéletesen kombinálhatja egymással, viszont a színek és anyagok összhangjára mindenképpen figyeljen oda!

A függönyöknek a praktikumból eredő hasznosságukon túl komoly esztétikai szerepük is van, főleg a bécsi- vagy római rolók esetében. Még mindig bizonytalan? Úgy érzi, szüksége van némi tanácsra? Keressen minket bizalommal! A függöny webáruházunk internetes oldalán kérhet időpontot akár egy személyes találkozóra is, így garantáltan biztos lehet abban, hogy szakértő kollégáink egyikétől választ kap majd minden felmerülő kérdésére.