A youtube legjava

A legjobb crazy videók
A nevetés mindig jól jön

Valaki volt olyan bátor, és összeszedte a 2012-es év, ma 2013-ban is legjobbnak vélt, legviccesebbnek tartott youtube videóit. Előre szólok, hogy ha nem akarod kedves olvasó kávéval, vízzel, üdítővel egyéb ételmaradékkal leköpni a monitort, akkor erre a kilenc perc, tíz másodpercre tegyél félre mindent. Tessék kikapcs!
Vigyázat spoileres leszek!
Tanúi lehetünk, amint a vidám tűzijáték géppuskaszerű ropogással robban fel, ami a Csillagok háborúja effekt felhozatalát is kenterbe vágja, bár a közönség sikolya alapján akár ufonauták, vagy égből potyogó horvát öregasszonyok elől is menekülhettek volna. Ám ez a sikoly más, mint az a sikoly, amit egy bika elől menekülve hallat az ember! Hiába, aki nem torreádornak született…annak csak ez marad!
Ugyan már Kimi Raikönnen is eltévedt a 2012-es Brazil Nagydíjon (itt ni, meg is mutatom), nincs abban semmi nevetséges, ha egy rallys tőle tanulta a fogást, vagy lehet épp fordítva történt?! Kimi tanulta a rallys csávótól? Persze jó az, ha a gyerek időben megtanulja, hogy asszony verve, pénz számolva…ezt sugallja apuka nevetése is. Hogy is van a mondás? Kutya harapást szőrével, na de a zebra harapást mivel gyógyítják? Eddig úgy tudtam csak a kapa nyél sülhet el visszafelé, de ezek szerint az ágyú is?
És ez még csak az első perc! Ha igazi kocka nevető izmokat akarsz akkor sürgősen nézd meg a videót!