egyedi ékszer tervezés

Az egyedi ékszer tervezés itthon is népszerű

Az emberek itthon is régóta készíttetnek maguknak ruhákat, cipőket, olyan holmikat, amelyekkel nem találkozhatnak másokon. Az egyedi ékszer tervezés szintén keresett szolgáltatás, hiszen a tömegcikkek világában egyre többen igénylik a különleges darabokat. A magunkon viselt ékszerek kifejeznek valamit, egyfajta dolgot közvetítenek a világ felé. Sokszor már egy nyaklánc vagy medál is rengeteget elmond a viselőjéről, annak ízlés-világáról, személyiségéről. Ha meglátunk valakit egy hatalmas, csillogó ékszerrel, akkor esetleg az jut az eszünkbe, hogy az illető szeretné felhívni magára a figyelmet.

Az egyedi ékszer tervezés ezért jó dolog, mert olyan kiegészítőt kaphatunk, ami azt mutatja meg rólunk, amit szeretnénk. Az ékszer ugyanis mesél a viselőjéről. Koós Lili ékszertervező szívügye a különleges darabok tervezése és kivitelezése. Az egyedi ékszer tervezés nála nem egy plusz szolgáltatás, hanem erre alapszik a vállalkozása. Számára ez hivatás. Ő a minőségi anyagokba ülteti a megrendelői elképzeléseit, így nyernek az ékszerek sajátos formát. A kezeink állandóak szem előtt vannak mindenhol. Ezeket igazán széppé az ápolt körmök és az egyedi gyűrűk tehetik. Sokan vallják, hogy egy nő esetében egyenesen névjegykártya a kéz, hiszen sokat árul el a tulajdonosáról. Az ápolt körmök tisztaságról tesznek tanúbizonyságot, a jól megválasztott ékszerek pedig igényességről és jó ízlésről. Az egyedi ékszerek viselése gyakori itthon is, hiszen megtehetjük. Ez nem másnak köszönhető, mint annak, hogy egyedi gyűrűk, nyakláncok, medálok itthon is elkészítethetők.

Szerencsére Magyarország is büszkélkedik olyan kiemelkedő tudású és tehetségű ékszertervezőkkel, mint Koós Lili. Az ő keze ügyéből olyan darabok kerülnek ki, amelyek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek mind a dizájnos jegyek, mind pedig a minőség szerint. Egyedi gyűrűk nála bármikor igényelhetőek. A lilikoos.hu weboldalon megtekinthetünk párat azokból az ékszercsodákból, amiket ő tervezett és készített. Ezek inspirációk lehetnek egy saját, egyedi darabhoz.