Az Omega-3 nélkülözhetetlen a szervezetben

Az Omega-3 nélkülözhetetlen a szervezetben

Omega-3 az egészséges élethez
Omega-3 az egészséges élethez

Az egészséges táplálkozásra nemcsak akkor kell odafigyelni, ha diétára fogjuk a szervezetet. Az Omega-3 olyan esszenciális zsír, amely nélkül az emberi test nem működhet. Az Omega-3 természetes úton is bevihető a szervezetbe amennyiben halat, tojást, húst, illetve más növényi élelmiszereket fogyasztunk.

A halolajt a halak májából vonják ki, ami gazdag különböző zsírsavakban. A halolaj nagymértékben tartalmaz EPA és DHA zsírsavakat, amelyek pozitív hatásait nemcsak a sportolók, hanem az átlagember is élvezheti.

Ezek a hatóanyagok klinikailag igazoltan segítenek a szív- és érrendszeri betegségek kezelésében; csökkentik a magas vérnyomást, az epekő kóros kialakulásának lehetőségeit, a koleszterinszintet, a menstruációs fájdalmakat, de akár a fejfájások tüneteit is enyhítik.

Tehát elmondható, hogy tökéletes és természetes védelmet nyújt minden szervi elváltozás ellen. Az Omega-3 fogyasztása nélkülözhetetlen és a Peak halolaja nemcsak a már említett zsírsavakat, hanem a ligetszépe magjából kivont GLA-t is tartalmaz.