macskahám

Biztonságot kínál a macskahám

Amikor kellemesen süt odakint a Nap, akkor nemcsak mi, hanem kedvenceink is vágynak ki a szabadba egy kis ejtőzésre, szaladgálásra. Ez ugyanúgy igaz a cicusokra, akárcsak a kutyákra. A szobába szokott doromboló szőrmókok, kicsit félhetnek a szabadban, ezért a macskahám használata előnyös lehet. A komfortos kialakítású termék, semmilyen terhelést nem hárít a jószágra.

Kifejezetten kényelmes, egyenesen a felnőtt példányokra tervezve. A macskahám tartozéka egy póráz, amivel magunk mellett tudhatjuk az állatkát, megelőzve, hogy az ijedtében felszaladjon valamelyik közeli fára, ahonnan már csak a tűzoltók tudnák levarázsolni. A rendszeres mozgás örömét adjuk meg az állatkának és élvezzük azt mi is, amikor útnak indulunk!

Lehet, hogy eleinte kicsit furcsa látványt keltünk majd a szomszédok, ismerősök szemében, de majdcsak megszokják, hogy mi nem a blökikért rajongunk. A macskahám már néhány 1000 Forintért a mienk lehet. Csak pár kattintás az egész a barzoo.hu weboldalon és azonnal válogathatunk a többféle színből és kivitelből.