chili szósz

Csak óvatosan a chili szósszal!

A különféle húsok mellé kifejezetten jól tud esni egy kis csípős ízvilág. Van, aki ebből többet kedvel, míg mások beérik az enyhén pikáns jelleggel. Ami biztos, hogy érdemes otthon készenlétben legyen némi chili szósz, amennyiben felpezsdítenénk a vérünket. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a kapszaicin valójában egy igazi multifunkcionális összetevő, ami a szervezetben csodákra képes.

Valósággal felturbózza az belső szervek működését, ezzel elősegítve az öntisztulás folyamatát. A chili szósz ebből adódóan igen hasznos, főleg a nehéz, zsíros ételek esetében. A májműködést erősíti, megelőzi a gyomor gyulladásainak a kialakulását. Fokozza az emésztési funkciókat és még boldogságérzetet is kelt, de nem csupán akkor, amikor végre elmúlik a csípős aroma.

Az endorfin termelődését segíti nagymértékben. Megéri tehát életünk és étkezéseink szerves részévé tenni, de vigyázzunk a mértékkel! A chili szósz egyedi kínálatát és kifejezetten erős (díjakat nyert) kiviteleit találjuk meg a zamatic.hu oldalon, gazdaságos kiszerelésben.