szobatermosztát

Egyedi és hasznos kiegészítő a szobatermosztát

Olyan éghajlati viszonyok között, amiben Magyarország is található, komoly kérdéskört jelent a fűtésszabályozás. Az év legalább felében szükség van arra, hogy megteremtsük az optimális meleget a lakáson belül, ami olykor komoly anyagi ráfordítást von maga után. Szerencsére van rá lehetőség, hogy visszaszorítsuk a költségeket, amiben kulcsfontosságú szerepet játszik a szobatermosztát.

Ez az aprónak tűnő eszköz olyan képességekkel rendelkezik, amelyek révén gombnyomásra kialakítható a kívánt hőmérséklet és tetszésszerűen változtatható annak mértéke. A szobatermosztát vezetékes vagy rádiófrekvenciás kapcsolatban áll azzal a relé-modullal, ami a kazánt vezérli. Bizonyos alkalmazásokon keresztül és wifi jelenlétébe még a mobilunkról is irányíthatóvá válik a szobatermosztát.

Ennek számos előnye van, amit a mindennapokban tapasztalni fogunk. Geofencing funkció, OpenTherm vezérlés, de ezeken kívül még más előre beállított programokat lehet választani, amilyen a komfort- vagy vendégfokozat. A szobatermosztát előnyinek kiaknázása csakis az előnyünkre válik.