bevásárlókosár

Egyedülálló designú bevásárlókosár

Szinte minden esetben úgy indulunk el otthonról, hogy csak a legszükségesebb dolgokat vesszük meg, de aztán nagy csomaggal érkezünk haza. A legtöbb szatyor azonban nehezebb súly alatt hajlamos elszakadni, így elmondható, hogy a megvásárolt termékek kizárólag a bevásárlókosár mélyén lehetnek teljes biztonságban.

Ebből vannak a piacon nagyon elegáns darabok is! Például a taskagaleria.hu webáruház felhozatalában szereplő Reisenthel Carrybag bevásárlókosár teljesen egyedi, különleges megjelenésű. Nagyon praktikus, egyedülálló designja pedig ritkaság. Sportos, de egyben modern darab, terhelhetőségét a stabil alumíniumváz és a tépésálló poliészter anyag növeli. A pénztárca, lakáskulcs és egyéb apróságok kényelmesen elférnek a bevásárlókosár belsejében található cipzáras zsebben.

Lehajtható a fogója, az oldalaiban lévő merevítő rudak kivehetőek, így teljesen laposra hajtható össze. Tehát, amikor használaton kívül van ez a bevásárlókosár, nagyon kicsi helyet foglal. A textil része könnyen tisztítható, ugyanis az alumíniumvázról levehető a tépőzárnak köszönhetően.