Én Kicsi Pónim játékok

Én Kicsi Pónim játékok rengeteg meglepetéssel

Minden kisgyerek álma egy póni, ez nem is kérdés. Azonban egy élő patás megvételére és tartására nyilván csak keveseknek van lehetőségük, de talán az Én Kicsi Pónim játékok kicsit kárpótolhatják a lurkókat ezért. Az eredetileg „My little pony” néven futó sorozat természetesen elsősorban a kislányok szívét ejtette rabul, akik egyszerűen megőrülnek Rainbow Dash, Pinkie Pie és Cadence karakteréért.

Bár a sorozat már majdnem 10 éve megy, igazán felkapott nálunk csak az utóbbi 2-3 évben lett. Azóta viszont minden a csillogó, színes sörényű lovacskákról szól, már ami a játékpiac azon szegmensét illeti, amely a kislányoknak szól. Az Én Kicsi Pónim játékok között rengeteg az utánzat, azonban azt érdemes tudni, hogy a gyerekek azonnal képesek megkülönböztetni az eredeti pónikat az úgymond hamisítványoktól.

Az eredeti figurák megjelenésükben ugyanis tökéletesen megegyeznek a televíziós animációs sorozatban szereplő lovacskákkal, akik jellegzetes „hajkoronával”, valamint úgynevezett szépségjegyekkel rendelkeznek.

A valódi Én Kicsi Pónim játékok elsősorban a Hasbro cég gyártásában kerülnek a piacra. Ezek nem tartoznak az olcsó termékek közé, azonban a minőségük megkérdőjelezhetetlen. Az Én Kicsi Pónim játékok kiváló anyagokból készülnek, és a különböző figurák, illetve kiegészítők kivitelezése roppant igényes.

A jatekwebshop.eu webáruházban az összes főszereplő figurája megvásárolható, így egy gyors rendeléssel házhoz jöhet Fluttershy, Applejack vagy Rainbow Dash is. A műanyag pónik mellett plüssök, párnák, kulcstartók, meglepetéscsomagok, hajdekoráló- és ékszer szettek, valamint rengeteg egyéb játék kapható ebben a kategóriában.

Mindenki tudja, hogy a gyerekek imádnak beöltözni kedvenc a mesefiguráiknak, így biztosan bármelyik póni rajongó kislány majd kiugrana a bőréből, ha tudná, hogy az Én Kicsi Pónim játékok között jelmezek is vannak a webshop kínálatában. Hiszen, milyen csodálatos lenne úgy kinézni, mint a szépséges Pinkie Pie! A Én Kicsi Pónim játékok kínálata ebben a boltban nagyon gazdag. Annyi mindent lehet találni, hogy még azok sem kell üres kézzel távozzanak innen, akiknek esetleg az egész póni család megvan már.