pamut anyag

Eredeti megjelenésű termékek pamut anyagból

Az elasztikus zsinór a ruhagyártás folyamatának szerves része. A gumipertli szinte az összes textiltermékben megjelenik, amit a modern társadalom használ. A szövet minden ruházatban megtalálható, a fehérneműtől kezdve a professzionális és speciális munkaruháig. Ezért a különféle ruhadarabok előállításának érdekében fontos, hogy otthon mindig kéznél legyen ez a kellék. A ruhaiparban számos olyan kiegészítő található, amelyeket nélkülözhetetlennek ismernek el. Idetartozik a rugalmas vagy elasztikus gumipertli is.

A modern ruhagyártásban ezeket sokféle formában használják, a cipőktől kezdve, a kalapokon át egészen az alsóneműk gyártásáig. A keskenyebb zsinórokat elsősorban a nyakkivágások kontúrjának a díszítésére használják. Ezeket a szövethez kell varrni, egyenletesen feszítve az anyag teljes hosszán. Ellenkező esetben sok ránc keletkezik az egyik oldalon. A rugalmas gumipertli lecserélhető egyszerű behúzható zsinórra is. Az ilyen összeállítás azonban nem növeli a termék rugalmasságát, hanem csupán ideiglenes megoldásnak néz ki. Ez a szövettípus viszonylag régen jelent meg a hazai piacon és rövid időn belül határozottan elfoglalta a középső árszegmenst. Nem vitás, hogy a pamut anyag valóban kiváló minőséget és teljesítményt képvisel. A Szakatex online méteráru boltban megjelenő változatok gazdag formatervezésűek, így a varrás mestereinek korlátlan lehetőségeket kínálnak az eredeti ruházati vagy egyéb termékek készítésére. A pamut anyag sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik.

Itt van rögtön a megfizethető költség, a környezetbarát jelleg, a mindig aktuális színek és modern minták, a nagy sűrűség, a hosszantartó viselet, a kitűnő áteresztő és elnyelő képesség. Ebből a szövetből különleges ágynemű, dekoratív párna, ruhadarab és még sok más készül. Tőlünk kiváló minőségű és az európai követelményeknek megfelelő szövetet vásárolhat. A pamut anyag modern árnyalatainak és mintáinak széles választéka mellett, a páratlan termékminőség, az egy kattintással történő vásárlás, a megfizethető ár, a kényelmes fizetési mód és a gyors szállítás várja nálunk.