esküvői ékszer

Esküvői ékszer szettek napjainkban

A nagy napon mindenki tökéletes megjelenést szeretne. A menyasszonyi ruha passzoljon a cipőhöz és az ékszerekhez, a viselet legyen kifogástalan. Jelentőségteljes nap. Esküvői ékszer kiválasztásánál fő szempont a ruha színe, stílusa. A tradicionális fehér menyasszonyi ruhához remekül illenek az arany, fehérarany és ezüst ékszer szettek.

Esküvői ékszereket gyakran díszítenek gyönggyel, kristályokkal, kövekkel. Az ékszer szettek általában fülbevalóból és nyakláncból állnak, de vannak hölgyek, akik szívesen viselnek karkötőt ezen a jeles alkalmon. Sokan szeretnek egyedi darabokat magukra ölteni, amit nem látnak viszont az esküvői magazinokban vagy mások esküvőjén.

Fontos, hogy a menyasszony komfortosan érezze magát az esküvői ékszerek viselésekor, vagyis ne aggasszon magára olyan darabokat, amelyek egyébként távol állnak tőle. Az ékszerek kihangsúlyozzák a nőiességet és a magabiztosságot. Nem ritka, hogy a boldogító igent a fehértől elérő színű ruhában mondja ki az ara. Ekkor az ékszerviselésnek csak a képzelet szabhat határt.