hajdúsítás

Felesleges idegenkedni a hajdúsítástól

A hajhullás számos okból, különböző mértékben és helyen fordul elő. A hajdúsítás nagyszerű megoldást jelent a részleges hajhullással vagy ritkulással küzdő nőknek. A haj elvékonyodása az öregedés, az alopecia, az autoimmun betegségek, a stressz és más állapotok következtében is előfordulhat. Ilyenkor jön jól a hajdúsítás.

Ez és a parókák tökéletes megoldást jelentenek a ritkuló foltok elfedésére, a fej bizonyos területein. Ezeknek a mini parókáknak az a szépségük, hogy kiváló alternatívát jelentenek a teljes fejet takaró parókával szemben. Tekintse a hajdúsítást egy köztes megoldásnak a ritkuló hajra. Talán egy paróka túl nehéznek tűnik vagy egyszerűen nem illik a stílusához.

A tupék megfelelnek a feladatra és elég stílusosak ahhoz, hogy magabiztosan érezze magát, függetlenül a körülményektől. A hajdúsítás talán legfélelmetesebb része, hogy kitalálja, milyen típust vegyen. A legjobb módja a kezdésnek, ha ellátogat a szalonunkba, ahol kollégáink segítenek a megfelelő termék kiválasztásában és hasznos tanácsokkal látják el Önt az ápolással kapcsolatban is.