A Gyöngyös autómentő nem hagyja magára a bajban

A Gyöngyös autómentő nem hagyja magára a bajban

Gyöngyös autómentő
Gyöngyös autómentő

Gyöngyösön járt a rokonoknál és alig néhány kilométert tett meg hazafelé irányban, máris lerobbant az autója? Akkor ne essen pánikba és az autóját felügyelet nélkül hagyva, ne induljon vissza a városba, hanem hívja az M3-as autómentés non-stop ügyeletét, ugyanis Gyöngyös autómentő szolgáltatást is biztosítanak!

Öröm az ürömben, hogy a magas színvonalat képviselő vállalatnak itt helyben is van székhelye, így egy hozzáértő csapat pillanatok alatt a helyszínre érkezhet és máris felmérik a helyzetet. Amennyiben kisebb probléma adódott, akkor nem is szállítják el az autót, hanem olyan azonnali megoldást biztosítanak, amivel biztonságosan folytathatja az útját.

Ha pedig súlyosabb a gond, akkor az autóját és Önt is beviszik a városba. A szolgáltatás az év minden napján, bármilyen órában igénybe vehető, így az sem gond, ha egy ünnepi vacsora után, éjfélkor döntött úgy, hogy ideje hazatérni. Bosszantó, ha egy szép este után ilyen eset következik be, de a Gyöngyös autómentő hamar elfeledteti a kellemetlenségeket.