Használjon fűthető zoknit otthon is!

Használjon fűthető zoknit otthon is!

Fűthető zokni
Fűthető zokni

Talán az idősebb korosztály jobban ismeri az olyan kiegészítőket, amelyek elősegítik egészségünk javulását. Azonban az ilyen eszközökkel mindenkinek tisztában kéne lennie, hiszen a megelőzés is lényeges.

A fűthető zokni főleg télen, kint a szabadban bizonyul hasznosnak, azonban otthon is használhatjuk, hiszen a talpán csúszásgátló párnácskák találhatóak. Így a padlón nem fogunk elcsúszni. A fűthető zokni 2×3 darab AA elemmel vagy pedig egy feltölthető akkumulátorral működik.

Ez utóbbi praktikusabb, hiszen nem szükséges rendszeresen elemet vásárolni, hanem egyszerűen feltöltjük az áramforrást, ha az lemerült. Az akku megrendelhető a zoknihoz tartozékként. A fűthető zokninak a hőmérséklete egy gombbal szabályozható, így ha már bekapcsoltuk és még mindig fázik a lábfejünk, akkor erősíthetünk az intenzitásán.

Azonban, ha túl melegnek érezzük és kellemesebb lenne, ha enyhébben árasztaná a hőt, csökkentsük le egyetlen gombnyomással. Tegyen egészségéért és győződjön meg személyesen a fűthető zokni remek hatásairól!