www.profibarkacs.hu

Ilyen árakon lehet most kézi csörlőt rendelni

Megvan a megoldás arra is, hogyha épp nincs a közelben 1-2 markos cimbora, amikor valami komolyabb terhet kéne megemelni, elvonszolni. Sőt, még jobb, ha az ilyen komoly fizikai erőpróbát inkább az ehhez megfelelő eszközzel végezzük, ami nem más, mint a kézi csörlő valamelyik típusa. Ha kíváncsi arra, hogy most mennyibe kerül online megrendelni egy kézi csörlőt, akkor mindenképp érdemes szétnéznie a www.profibarkacs.hu weboldalon.

A széles kínálatnak köszönhetően, egyszerűen kiválasztható a célnak megfelelő változat, már amennyiben pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy melyik mire való. Továbbá az is megkönnyíti a választást, ha meghatározzuk, hogy minek az emelésére/vonszolására kívánjuk használni. Esetleg kérjük ki a profibarkacs.hu egyik szakeladójának a tanácsát az adott feladattal kapcsolatban. Mert nem minden kézi csörlő alkalmas például emelésre.

Ilyenek például a szalagos kézi csörlők, amelyek nagyobb hatótávolsággal rendelkeznek a szalag hossza miatt. Ezeknek az ára nagyjából 20 ezer Ft körül mozog. A vonszoló csörlők kategóriájába tartoznak a csavarodásmentes drótkötéllel működő modellek. Előnyös egy olyan modellt választani, amelyik automata fékkel is rendelkezik, mert ez megakadályozza a teher visszacsúszását. Természetesen minden típus esetében az egyik legfontosabb tényező a terhelhetőség.

Egy drótköteles 500 kg terhelhetőségű Einhell csörlő megvásárolható kevesebb, mint 13 ezer Forintért. A kézi láncos emelő csörlők, ahogy azt az elnevezés is mutatja, kizárólag függőleges emelés céljából alkalmazhatóak. Emiatt biztonsági okokból beépített zuhanásgátolóval vannak ellátva. Mindig egy szilárd kikötési ponthoz történik a rögzítésük, függetlenül attól, hogy kézi vagy emelődobos modellt használunk. A lánccal hajtott emelőszerkezetűek 3 t megemelésére is képesek, ezért az árúk is lényegesen magasabb. Egy átlagos kézi láncos emelő csörlő 28 ezer Forintnál kezdődik, míg az emelődobos, ami képes akár a már említett 3 tonnát megemelni, nagyjából 45 ezer Ft körüli áron rendelhető meg. A webáruház változatos kínálatából célirányosan kiválasztható a megfelelő típus.