Ipari takarítás kedvezményes áron!

Ipari takarítás kedvezményes áron!

Ipari takarítás, akkor Agro Flott!
Ipari takarítás, akkor Agro Flott!

Ragyogó minőséget, fiatalos lendületet és több éves tapasztalatot kaphat, ha az ipari takarítással az Agro Flott Kft-t bízza meg. Fejlett eszközeik vannak, és környezetbarát módon takarítanak.

Irodaházak, üzlethelyiségek, üzemcsarnokok takarítása nekik mindennapi feladat, de ezeket aprólékos és fegyelmezett munkával végzik a legkorszerűbb tisztítási technológiákkal. Az üzemcsarnokok esetében a napi tisztítás, takarítás mellett időnként szükség van egy alapos nagytakarításra, amit ipari takarítókra kell bízni. Az ipari takarítók üzemcsarnok esetében például az ablakokat, a falakat, a padozatot, a mennyezetet, a csővezetékre rakódott port is eltávolítják, nekik a magasság nem jelenthet gondot. Vállalják gyártó sorok és egyedi gépek takarítását is, melyet szétszednek és össze is raknak, hogy újra „olajozottan” működjenek.

Mindezeket speciális gépekkel végzik és környezettudatosan, minőségi tisztítószerekkel. Az elérhetőségük a weboldalon bárki számára elérhető. Ha ipari takarítás, akkor Agro Flott!