iroda debrecen

Iroda Debrecen területén kiszámítható kiadásokkal

Mennyivel jobb színben tűnik fel egy olyan vállalkozás, amelyik elegáns, modern helyen működik. Az esztétikus, korszerűen kialakított iroda Debrecen városában sem ritka már, hiszen léteznek olyan irodaházak, amelyek a nemzetközi sztenderdeknek is megfelelnének. Ez pedig a Kassai Irodaház központi elhelyezkedéssel érhető el.

A megközelíthetőség szempontjából tökéletes irodaház tulajdonképpen csak előnyökkel rendelkezik. Bár a város szívében található, úgy a tömegközlekedéssel, mint autóval és biciklivel könnyen megközelíthető. Ez az iroda Debrecen egyik pazar parkjában számos parkolóhellyel is rendelkezik, ami óriási előny minden vállalkozásnak. A biciklivel közlekedőknek ugyancsak tartogat kellemes meglepetést a fedett kerékpártárolóval.

Az iroda Debrecen központjában a praktikus irodabútorokkal, lifttel, büfével, modern és ízléses privát helységeivel, valamint a kellemes közösségi termeivel teszi a munkavégzést sokkal élvezhetőbbé. A 24/7 portaszolgálat, fedett dohányzó és teakonyha további érvek mellette.