Koffein helyett jó a guarana por

Koffein helyett jó a guarana por

Guarana por
Guarana por

A mindennapi élet kihívásainak gyakran csakis akkor tudunk megfelelni, ha képesek vagyunk kellően koncentrálni. A koránkelés egyik negatív hatása, hogy eléggé fáradtak maradunk és kell egy bizonyos idő, amíg magunkhoz térünk. A megszokottnak mondható kávén kívül, vannak más hatóanyagú készítmények is, amelyek megfelelőek lehetnek az ébredést követően. Egy fél kávéskanálnyi guarana por elég lehet akár egész napra.

A benne található guaranin tovább megtartja a hatását, mint a koffein, így nagy lendületet adhat. A főként Brazíliában termesztett növény tulajdonságait, már az ott élő indiánok sok ezer évvel ezelőtt is ismerték és alkalmazták. A guarana por így nagy múlttal rendelkezik.

Aki még nem próbálta, az mindenképpen szerezzen be több információt róla és tartsa be szigorúan a fogyasztási előírásokat. Az íze kissé kesernyés lehet, így önmagában kevésbé, inkább más italokhoz keverve ajánlott felhasználni. A guarana por egyszerűen megvásárolható a bioboltokban, de az internetről is pillanatok alatt megrendelhető.