Lassú felszívódású Kazein

Az izomszövet gyarapodásában fontos szerepet játszanak a fehérjék. Ezek között is a Kazein az, amelyik elősegíti az anabolikus állapot fenntartását.

Akik intenzív edzésbe kezdenek, azoknak az a céljuk, hogy ez az állapot minél tovább megmaradjon és ne forduljon át katabolikussá, ugyanis ekkor már izomlebontásról beszélünk és ez egyáltalán nem előnyös, különösen akkor, hogyha növelni szeretné az illető a testtömegét.

Hogyha hazánk lakosságának az étkezési szokásait vesszük alapul, akkor közel sem viszünk be annyit Kazeint a szervezetünkbe, amennyire szükségünk lenne, különösen akkor, amikor kemény fizikai munkát vagy edzést végzünk. Ezért a nutriversum.hu prémiumminőségű Kazein tartalmú készítményeket kínál, amelyek természetes összetevőket tartalmaznak, ezáltal gyorsan oldódnak és szívódnak fel.

Természetesen a jó ár-érték arány is a Kazein tartalmú termékek mellett szól, ezért érdemes a Nutriversum kínálatát választaniuk azoknak, akik aktívan sportolnak és extra fehérje bevitelre van szükségük.