LEGO Disney szettek kedvező áron

LEGO Disney

Az újszülöttek látása nem annyira jó, mint pár hónapos korukban. Az első pár hétben még csak néhány centimétert látnak, majd egyre jobban kifejlődik ez a képességük. A gyermekeknek már 1 éves koruk előtt is lehet adni játékokat, de oda kell figyelni, hogy ne legyen apró alkatrészük, amit lenyelhetnek. A LEGO Disney csomagok varázslatosak, részletesen kidolgozott figurákat tartalmaznak és a gyermekek kedvenceinek számítanak.

A kreativkocka.hu weboldalon Ön is egyszerűen végigböngészheti, hogy milyen nagyszerű árucikkekkel várják a vásárlókat a kollégák. Az Elsa jégkastélya például még a mese megjelenése után pár évvel is népszerűnek számít. Főleg a kislányok kedvelik az Elsa hercegnő történetét. A LEGO Disney szettek, az építőelemek mellett, figurákat is tartalmaznak, amelyek segítségével még élvezhetőbbé válik a játék.

Az élmény, amit nyújtanak a LEGO Disney példányok a gyermekeknek a képességeit is fejlesztik. A LEGO kockák igazán különlegesnek számítanak, mivel úgy alakították ki, hogy könnyedén kapcsolódjanak egymáshoz, de ne tudjanak szétesni. Az elemek egyik felén található a domborulat, a másikon pedig a mélyedés. A LEGO Disney játékok a mesevilág egy darabját képesek átadni a gyermekeknek.

A kicsik szeretnek olyan játékokkal szórakozni, amelyek egy történethez kapcsolódnak vagy egy mesét mutatnak be. A kreativkocka.hu internetes áruház minden terméke ellenőrzött. A LEGO Disney szettek is teljesek, vagyis nem hiányzik belőlük egyetlen darab sem. Sokszor ki lehet fogni akciókat, amelyek által még olcsóbban szerezheti be a gyermeknek szánt játékokat. Ne felejtse el, hogy a LEGO Disney a gyermeket is fejleszti!