Makita akkus fúró csavarbehajtó nagy kedvezménnyel

Makita akkus fúró csavarbehajtó nagy kedvezménnyel

Makita akkus fúró csavarbehajtó
Makita akkus fúró csavarbehajtó

Sohasem árt, ha akad otthon egy-két megbízható szerszámgép, hogy a ház körüli kisebb-nagyobb javításokat, barkácsolásokat egyedül is el tudjunk végezni. Amíg a nőknek a divatos cipőkollekció számít, addig a férfiaknak a jó minőségű szerszámok fontosak.

A Makita akkus fúró csavarbehajtó olyan minőségi szerszámgép, amivel még a haladó szerszámhasználók is profi munka végrehajtására lehetnek képesek. Precizitás, erő és megbízhatóság jellemzi ezeket a gépeket.

Jelenleg a Szerszámoázis internetes áruház honlapján 23 darab Makita akkus fúró csavarbehajtó szerepel a raktárkészleten és mindegyikükre tekintélyes leárazás van érvényben.

Most, akár 40-50 százalékos kedvezményekkel is lehet találkozni és mivel az akciós árak a készlet erejéig érvényesek, érdemes az első adandó alkalommal megvásárolni a kiszemelt Makita akkus fúró csavarbehajtó gépet. A nagy hatékonyságú akkus fúrók beltéri és kültéri feladatok ellátására egyaránt alkalmasak. A legtöbb minőségi Makita termékre 3 év gyártói garancia vonatkozik.