öntözőrendszer ára

Mekkorára nőhet az öntözőrendszer ára?

A kertünkbe elültetett növények csak akkor tudnak gyönyörűen fejlődni, ha megkapják az élethez szükséges nedvességet. Ez megoldható kézi locsolással, ami nyáron és nagyobb méretű terület esetében több órai munka, vagy pedig az automata öntözőrendszer hathatós segítségével.

Viszont nem lehet általánosítani az öntözőrendszer ára tekintetében, mert nagyon sok tényező befolyásolja a végösszeget, ami az adott kert sajátossága. Sokat számít elsősorban a telek mérete, aztán következnek a napos és árnyékos részek, a benne található növények fajtája és vízigénye, illetve a kerttulajdonos egyéni igényei.

Ezek egytől-egyig olyan tényezők, amelyek által befolyásolva van az öntözőrendszer ára. Nagyon jó szakember ismerhető meg az ontozorendszeres.hu weboldalon, aki csak helyszíni felmérés alapján ad tételes árajánlatot. Nála az öntözőrendszer ára tartalmazza az alkatrészekért kifizetett összeget, valamint a munkadíjat.

Nincsenek rejtett költségek, nagyon korrekt áron dolgozik, de ami a legfontosabb, igazán szakszerű munkát végez. Ma már annyira fejlett a technika, hogy a speciális kihívásokhoz is tud termékeket és információt biztosítani. Így teljesen profi megoldással készülhet a kerti öntözőrendszer, mindegy, hogy az adott kert lejtős, lépcsős, szeles vagy homokos.

Mindegyik lehetőségre akad szórófej, csepegtető vagy fúvóka. Az is mindegy, hogy mit akarunk öntözni, füvet, fákat, virágokat vagy zöldségeket, mert mindenre létezik megoldás és megfelelő termék. Szakemberi tapasztalat szerint még az alkatrészek márkája sem számít, hogyha a professzionális kategóriából vannak kiválasztva a kerti öntözőrendszer telepítéséhez szükséges tartozékok.

Ugyanakkor ebben az osztályban még az árak sem igazán differenciáltak. A különféle márkák árai között nem nagy különbség van, ha a műszaki tartalmuk nagyjából egyforma. A kerti öntözőrendszer minőségében tehát ott jelentkezik a különbség, hogy kire bízzuk a megépítését.

Egy jó, tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező szerelő csak precíz, korrekt munkát fog kiadni a kezéből. Ha kertépítés vagy kertrendezés előtt áll, akkor keresse az említett weboldalon megismerhető szakembert!