műanyag fellépők

Műanyag fellépők több tevékenységhez

A kisebb lakásokban minden négyzetcentimétert ki kell használni, ezért a magasabb helyeken is vannak polcok, szekrények, ahol a ritkábban használatos tárgyakat lehet tartani. Igen ám, de ezeket a tárgyakat biztonságosan kell leszedni, ha szükség van rájuk. A műanyag fellépők pedig éppen ezt a célt szolgálják.

Bármikor szükséges lehet egy ilyen hasznos termék, tehát ha Ön még nem rendelkezik ezzel, tanácsos ellátogatnia a curver.hu webáruház honlapjára, ahonnan igazán egyszerűen és kevés pénzért rendelheti meg. A műanyag fellépők itt kapható példánya összecsukható, nem foglal nagy helyet a lakásban.

Erős, biztos lábakon áll, amire nyugodtan felléphetünk, mert biztonságosan megtartja a súlyunkat. A lábainak a végén csúszásgátlókkal van felszerelve, ezzel nyújtva még nagyobb biztonságot a felhasználójának. A terhelhetősége 150 kg. Ha egy ilyen fellépő van a lakásban, akkor a függönyök levétele és visszarakása, de az ablakmosás sem okoz gondot. Hasznosak a műanyag fellépők, biztonságot adnak. Keresse ezeket Ön is!