olasz fagyi rendelés

Olasz fagyi rendelés – Melyik nagykert érdemes választani?

A családi vállalkozásként induló Hisztéria Fagylalt cég minőségi termékeivel az egész országot meghódította. A viszonteladóknak köszönhetően, nagyon sok cukrászdában megvásárolhatóak. Ha partnerként szeretné értékesíteni ezt az olasz finomságot, tekintse át az oldal kínálatát, majd látogasson el az üzemükbe, ahol betekintést nyerhet a fagyi készítés rejtelmeibe! Erre is érdemes figyelni olasz fagyi rendelésnél. Az emberek többsége figyel az egészségére, ezért nem mindegy, hogy a kedvenc édességük milyen hozzávalókat tartalmaz.

Az előállításhoz természetes alapanyagokat használnak, amit a helyi termelőktől vásárolnak. Mindennap friss tejtermék, tojás és gyümölcs kerül feldolgozásra. Minden munkafolyamatot korszerű gépek segítségével végeznek, a pasztörizálástól a fagyasztásig úgy, hogy a kötelező higiéniai szabályokat betartják. Az olasz fagylalt nemcsak színekben, de ízvilágban is nagyon változatos. A több mint 50 fajtában fellelhetőek a hagyományos csoki, vanília, zöldalma ízesítésűek, de mellette különlegességek is.

A frissesség, a krémesség és a gyümölcs valódi íze minden gombócban érezhető. Mivel nem tartalmaz semmiféle tartósítószert, ezért nem lehet hónapokig hűtószekrényben tárolni. Szavatosságának megőrzése érdekben, a fagyasztókamrában 60 napig, míg a cukrászdák kirakatában 8 napig tartható. Ahhoz, hogy ne veszítsen a minőségi értékéből, a cég saját hűtőberendezéssel felszerelt autókkal szállítja ki a rendeléseket. Szükség esetén hűtővitrineket is tudnak biztosítani.

Fontos, hogy nemcsak a gyártás során, de a pultba kihelyezve is adott legyen az optimális hőfok. A 3 kg-os tégelyekben kihelyezett finomság lenyűgöző látványt nyújt, aminek nehéz ellenállni. Adja le rendelését minél hamarabb és ismertesse meg másokkal is ennek a krémes, olasz csodának az ízét! Mindenkinek jól jön a kánikula közepén egy édes, hűsítő finomság. Elérhetőek szezonális különlegességek is, amelyekről bővebb információt a rendelés során szolgáltatnak. A pontos, gyors és biztonságos kiszállítás egész évben elérhető.