Penész eltüntetése a párátlanító készülék segítségével

Penész eltüntetése a párátlanító készülék segítségével

Párátlanító készülék
Párátlanító készülék

Évről évre egyre többen kénytelenek felfedezni, hogy penész jelent meg a lakásuk falán. Sajnos, ez nemcsak egy esztétikai probléma, hiszen a lakók akár légúti betegségeket is kaphatnak miatta. Nem szabad megvárni, amíg a penész szétterjed a falon, inkább egy párátlanító készülék segítségével ki kell vonni a levegőben lévő nedvesség egy részét.

Mivel a mai berendezések már nagyon modernek, ezért képesek akár pár hét leforgása alatt is megszüntetni a problémát. Csupán be kell állítani őket a problémás szobába, és már kezdődhet is a penész eltüntetése.

Egyáltalán nem hangos a működés, tehát senkit nem fog zavarni a mindennapi tevékenységek közepette. A párátlanító készülék egy kis tartályba gyűjti a levegőből kivont nedvességet, ezért a használója mindig tisztában lehet azzal, mennyire volt sikeres a szárítás.

Arra kell törekedni, hogy a nedvesség szintje körülbelül negyven és hatvan százalék között legyen, mert így eltüntethető a falakon lévő penész. Szerencsére, a párátlanító készülék abban az esetben is tud segíteni, ha már több szobában is elkezdődött a gombásodás.