körkivágó

Precízen dolgozik a körkivágó

Gyorsan, egyszerűen és precízen szeretnénk dolgozni? Ebben az esetben szükségünk van olyan kivételes termékekre, amelyek ezt lehetővé teszik. A körkivágó kifejezetten ebbe a kategóriába tartozik. A hidegburkoló lapok, valamint különféle természetes kövek, továbbá a porcelán, tégla és üveg esetében, ugyanolyan hatékonysággal rendelkezik.

Az eredményessége a jó minőségű ipari gyémántszemcséknek köszönhető. Ami pedig a tartósságát illeti, mi sem mond el erről többet, minthogy hosszabb a használati ideje, mint a galvánkötésű lyukfúróé. A körkivágó, típustól függően alkalmas száraz és nedves körülmények között a feladatának az elvégzésére.

A nagyfokú igénybevétel esetében elengedhetetlen bizonyos mértékű hűtés, különben az eszköz túlhevül. Erre a célra alkalmas a víz vagy kapható külön hűtőgyanta. A körkivágó megtérülő befektetés, főként, ha gyakran történik a bevetése. Legyen szó kábeleknek, csővezetékeknek vagy szerelvényeknek elkészített hézagról, az eredményességhez egyszerűen nem fér kétség, amit tapasztalni fogunk.