motorolaj 5w30

Speciális összetételű motorolaj 5W30

Ha nem akarjuk, hogy nagyobb gondjaink legyenek az autóval, akkor megfelelő védelmet kell biztosítanunk a motornak is. Ezt nyújthatja számára például a Mobil ESP motorolaj 5W30, ez a csúcsteljesítményű szintetikus anyag, ami kiemelkedően jó tisztító hatással is bír.

A terméket megvásárolhatjuk a hungarolube.hu webshopból, ahol többféle kiszerelésben is kapható. Természetesen az autószerelő szakemberek nagyobb mennyiséget szoktak beszerezni, így ők is megtalálják a webáruházban a számításukat. Az említett motorolaj 5W30 típus összetétele úgy van kialakítva, hogy meghosszabbítsa a kipufogórendszerek élettartamát, valamint fenntartsa a hatékonyságukat úgy a dízel-, mint a benzinüzemű gépkocsik esetében. A készítmény túlteljesíti még a vezető autógyártók követelményeit is.

Ennek ellenére a Mobil ESP motorolaj 5W30 nem kerül magas összegbe, hanem korrekt áron szerezhető be. Speciális összetétele révén, kompatibilis mind a legújabb konstrukciójú dízel részecskeszűrőkkel, mind a legmodernebb katalizátorokkal.