Számítógéppel összeköthető vércukorszintmérő

Számítógéppel összeköthető vércukorszintmérő

Vércukorszintmérő
Vércukorszintmérő

Tulajdonképpen nem is igazán lehet tudni, hogy mi miatt jelentkezik egyre több embernél a cukorbetegség, de az tény, hogy nagyon sokan ezzel a betegséggel kell éljenek.

A tabletták vagy az inzulin injekció mellett jó tudni, hogy mikor mennyi a vércukorszint, ehhez pedig egy modern, ám egyszerűen alkalmazható vércukorszintmérő szükséges. Kitűnő dolog, ha ez a készülék magyar nyelven is beszél, hiszen az idősebb betegek már nem biztos, hogy le tudják olvasni az eredményt.

Nos, az erteksziget.hu webáruházban kapható Dcont Personal Optimum Plusz vércukorszintmérő nagyon pontos és magyarul beszél. Ez a készülék speciálisan látássérült embereknek lett készítve, ráadásul ez számítógéppel is összeköthető, így az adatok letöltése lehetőséget nyújt a készülékben tárolt mérési adatok számítógépen történő rögzítésére.

Ehhez kelleni fog a Litelink optikai adapter és a Diatransfer program, amelyeket Dcont.hu kezdőcsomag néven, a fent említett webáruházban is megtalál. Vásárolja meg a vércukorszintmérő készüléket ebből a webáruházból!