szamos kölyök

Szamos kölyök szandál többféle mintvával

A Szamos szandálok kiváló minőségű, valódi bőrből készülnek, beleértve a huzatot és a bélést is. A Szamos kölyök modellek mindegyike megerősített hátsó résszel is rendelkezik. Klasszikus valódi bőrbéléssel és felsővel kényelmes járást biztosít minden gyermeknek.

Mindegyik Szamos kölyök szandál egyedi tervezésű és a részletekre való különös odafigyeléssel készült. A sarokcsont korrekciós emelésével megelőzhető a gerincferdülés, a térdszalagok feszülése és annak sérülései is. Amennyiben supinált lábbelit keres a gyerkőceinek, ezek között érdemes válogatnia. A cipő talpa belülről 5 mm-rel kifelé billent, ami finoman egyenes helyzetbe kényszeríti a kicsi lábának csontjait. A kényelmes és légáteresztő lábbeli, ami rugalmas anyagból készült, sokoldalú színkombinációkban kapható kislányoknak és kisfiúknak egyaránt.

Vannak virágos, flamingós, illetve katicabogaras modellek is a hölgyeknek, a fiúk pedig élvezhetik a cápás, hajós, illetve repülős Szamos kölyök szandálokat, amiket néhány kattintással megrendelhet a weboldalunkról.