tatami

Tatami szőnyeg a biztonságos kűzdősportokhoz

A jó birkózó szőnyeg elengedhetetlen kelléke sok küzdősportnak. Az úgynevezett tatami biztonságos körülményeket teremt a sportolóknak és mind egyesületek, mind iskolák előszeretettel használják. Szinte minden vásárló talál megfelelő méretű és anyagú szőnyeget, amelyek mindig műanyag huzattal rendelkeznek.

Személyes igények szerint, csúszásgátlót tehető rá, a még biztonságosabb használatért. Amennyiben a szőnyeg az idő múlásával megkopik vagy elszakad, elegendő egy extra huzatot rendelni hozzá, nem kell az egészet kicserélni. A cégnél előnyt élveznek a magyar termékek, ami szintén pozitív pontnak számít a vásárlásnál.

Használható judónál, cselgáncsnál és birkózásnál, de létezik puzzle módon összerakható változat is, ami tökéletes a fitnesztermekben. A jó minőségű tatami nem penészesedik, emellett pedig könnyen tisztítható, méltán nevezhető a sportlétesítmények legmodernebb burkolatának. A Berger szőnyegek minőségét 3 évtizednyi tapasztalat előzi meg, ráadásul több színben is megrendelhetőek.