utazóágy

Utazóágy nem csupán utazáshoz

Utazás esetén a szülők mindig magukkal viszik a babájukat és ilyenkor főnyeremény egy olyan fekhely, amit a szálláson össze lehet rakni, így biztosítva a kicsinek a maximális kényelmet. Modern és igazán praktikus megoldást ad ehhez a multifunkcionális utazóágy, egy igazi különlegesség a csöppségek szolgálatára. A babás családok életében ez egy nélkülözhetetlen kiegészítő, bár nem csupán azoknak ajánlott a használata, akik sokat utaznak.

Akkor is jó szolgálatot tesz az utazóágy, ha a nagyszülőkhöz látogat el a fiatal família, illetve otthon szintén nagyon hasznos. Mobilis kialakításának köszönhetően, igen könnyen át lehet gurítani egyik szobából a másikba.

Természetes, hogy az édesanya minden pillanatban maga mellett szeretné tudni a kicsinyét és az utazóágy révén ezt elérheti, ha a nappaliban, az ebédlőben vagy a konyhában van éppen dolga. A teraszra vagy a kertbe is kivihető az alvóalkalmatosság, így a gyermek édesen alhat, amíg a szülei napoznak, grilleznek. Kiváló minőségű utazóágy vásárolható a fufi.hu webshopból.