fa kerítésoszlop

Útmutató fa kerítésoszlop beszerzéshez

Az utcai bejáratok klasszikus kialakításúak, így kényelmes hozzáférést biztosítanak a bekerített magánterülethez és megóvják azt az illetéktelen személyek behatolásától. A kétszárnyú kapu egyszerű és érthető módon van megtervezve, így a telepítés gyorsan és hatékonyan kivitelezhető. Ezt a terméktípust akkor kell választani, ha a nyílási hely előtt vagy mögött elég hely van a szárnyak zökkenőmentes mozgásához. A kétszárnyú kapuk nyílhatnak az udvarra vagy kifelé, ezt a paramétert az ügyfél határozza meg a hely jellemzőitől és méretétől függően.

Mivel ezek a szerkezetek nagyon tartósak és viszonylag könnyű alkotórészekből készülnek, kényelmes lesz a mozgásuk manuális irányítása vagy távvezérlése, amennyiben automatizálással látják el azokat. Annak érdekében, hogy a kétszárnyú kapu szerkezete harmonikusan illeszkedjen a zárt területhez, a keritesrendszerek.hu webáruház különféle színű, alakú és anyagból készült termékeket kínál a vásárlóknak. A kialakítást a vevő szinte bármilyen kívánsága szerint meg lehet választani. A válaszfalak fő szerkezetének felépítésében a pillérek nagy szerepet játszanak, mivel támaszként szolgálnak. A fa kerítésoszlop bármilyen anyagból készült térválasztóhoz használható. A termékeknek jó minőségűeknek kell lenniük és száraz fából kell készülniük, hibák, görcsök, repedések és egyéb károk nélkül. A megfelelő kezeléssel az élettartamuk elérheti akár a 15–20 évet is. A tartósság biztosítása érdekében, a felületüket antiszeptikumokkal vonják be, az impregnálásához pedig réz-szulfát oldatot használnak.

Fontos megjegyezni, hogy a fa kerítésoszlop vastagsága a kerítés magasságától függ. Ha az másfél méternél magasabb, akkor a pillér vastagságának legalább 15×15 cm méretűnek kell lennie. A termék előnyei között ki kell hangsúlyozni annak alacsonyabb árát a többi térválasztó készítéséhez használt anyaghoz képest és a könnyű telepítést. A felszerelést bárki önállóan, segítség nélkül is kivitelezheti. Azonban arról semmiképp sem szabad megfeledkezni, hogy a fa kerítésoszlopokat minden évben újra kell festeni!