Védje kezét hőálló kesztyűvel!

Védje kezét hőálló kesztyűvel!

Hőálló kesztyű
Hőálló kesztyű

A kesztyű szó hallatán mindenkinek eszébe jut a tél és, hogy védeni kell a kezeinket a hidegtől, például ha hóembert építünk, ám nemcsak a hideg ellen lehet hasznos ez az eszközszámunkra. Sokszor épp a hideg ellenkezője az, ami miatt szükségünk van a védelemre. Ilyen esetekben lehet segítségünkre a hőálló kesztyű, mely megfelelő biztonságot tud nyújtani magas hőfokon történő műveleteknél is. Napjainkban egyes munkák során elengedhetetlen, hogy használjunk védőfelszerelést.

Annak függvényében, hogy milyen veszélyforrással kerülünk szembe különféle kesztyűk és karvédők közül lehet választani, melyek takarhatják csak a kézfejet vagy a csuklót és az alkart is egyaránt. Ezek védelmet nyújtanak 100ºC, 350ºC vagy akár 500ºC-os hővel szemben is. Ajánlott a hőálló kesztyűk használata az építőiparban, autóiparban, valamint sok más területen is.

Ha Ön is úgy gondolja, hogy szüksége van munkája során kezének védelmére, nyugodtan böngésszen a különböző kesztyű típusok közül és találja meg a legjobb darabot, amelyik passzol Önhöz és szakterületéhez is.