Vicces köszöntők minden alkalomra

Vicces köszöntők

Ahány ember, annyi féle, szokták mondani, s bár sok dologban hasonlítunk másokra, azért azt tényleg nem mondhatjuk el, hogy láttunk már két mindenben tökéletesen egyforma személyt. A köztünk lévő különbségek megnyilvánulnak abban, ahogyan gondolkodunk, beszélünk, öltözködünk, kezeljük a mindennapi kérdéseket, ahogy éljük a mindennapi életünket.

Vicces köszöntők ünnepi alkalomra

Abban a tekintetben is nagyon sokfélék tudunk lenni, hogy miként szeretjük megünnepelni a születésnapunkat illetve életünknek más fontos eseményeit. Van, aki a hatalmas partikat szereti, sok emberrel, hangos zenével, fergeteges hangulattal, emlékezetes történésekkel. Mások inkább akkor érzik jól magukat, ha nagyon szűk körben töltenek együtt egy csendes estét, csak azokkal, akiknek nem a facebook hívta fel a figyelmüket a jeles eseményre, hanem maguktól is emlékeztek rá. Akármelyik csoportba is tartozunk, esetleg valahol az arany középúton egyensúlyozgatunk, biztosan örülünk annak, ha akárcsak néhány szóban is, de felköszöntenek bennünket. Persze nem jó, ha túl komolyan vesszük magunkat és ennek következtében ezt várjuk el másoktól is. Egy vicces köszöntő is ki tudja fejezni a lényeget, a mosolyt fakasztó szavak mögött ott vannak mindig az igazi érzelmek is.

Természetesen a köszöntőnek tudnia a kell azt is, hogy meddig mehet el a poénkodásban, hiszen nem mindenki tud ugyanazokon a szavakon derülni, és a viccest a közönségestől olykor csak egy hajszál választja el. Viszont ha tudjuk azt, hogy az ünneplő milyen ízléssel bír és hol húzódik meg számára az a vékonyka kis határ, akkor a vicces köszöntő, amit választottunk, biztosan a kívánt célt fogja elérni.

Persze nem mindenki rendelkezik költői hajlamokkal és tudja megfogalmazni mondandóját frappánsan, éppen ezért lehet egy kis ihletet meríteni a világhálóról is, ahol akár kategória szerint is rá lehet keresni pár soros, poénos köszöntésekre. Ne habozzon hát, aki meg szeretne lepni valakit egy vicces köszöntő által, de az is rákereshet egy pár ilyen gondolatra, aki csak derülni szeretne egy kicsit.