Nézze meg a termékeket a webáruház oldalán!

Nézze meg a termékeket

Az OSB lapok olyan speciálisan elkészített, rugalmas, mégis tartós és praktikus, építkezésben gyakran használt fa elemek, amelyeknek az ára a méretéhez képest viszonylag alacsony. Ha még nem látott ilyent, akkor nézze meg a termékeket ezen a linken és tudni fogja, hogy miről van szó.!

Az OSB lapok általában standard méretűek, így ha tudja, hogy egy átlagos lap 1250*1000 milliméteres, akkor nem kell sokat méregetni, ahhoz, hogy eldönthesse, hogy befér-e az majd a neki szánt helyre. A vastagságuk és a szélek kidolgozottsága azonban más dolog. Vastagság tekintetében általában milliméterben adják meg az adatot, így ha valaki 20-as normál OSB-t keres, akkor neki két centi vastagot fognak mutatni. A szélei lehetnek teljesen egyenesen csapottak vagy nútféderesek.

Az utóbbi azt jelenti, hogy az egyik oldalán vájat van az OSB-ben, a másikon pedig kiugrás, ez által könnyedén egymásba illeszthetőek lesznek a lapok. Nézze meg a termékeket itt és megérti, hogy miért praktikusabb ilyent választani, ha össze szeretné illeszteni azokat!