Molinó nyomtatás, zászlórudak

Tartós és stabil a jó zászlótartó rúd

A molinók már nagyon régóta roppant felkapottak, ami érthető is, hiszen ezeket rengeteg helyzetben kiválóan lehet alkalmazni reklámeszközökként. A legkorszerűbb molinó nyomtatás technikának hála, például a Hungaro Dekor vállalkozás óriási méretben is tartós és időtálló nyomatokat tud garantálni a klienseknek, az alapanyagtól függetlenül. Ez lehet textil, de akár műanyag is. Ezt a céget azért lehet bátran választani, mert az itt dolgozó szakemberek mindig a kliens egyedi igényei szerint készítik el a molinókat, természetesen figyelembe véve a felhasználás helyszínét is.

A molinó nyomtatás után, a termék rögzíthető homlokzatra, erkélyre, kerítésre, tűzfalra, világító dobozokba helyezve vagy beltéren belógatva. Nem is csoda, hogy ennyire népszerű ez az eszköz, hiszen mégiscsak egy olyan reklámtárgyról van szó, amelyik elképesztően sok helyen megállja a helyét és maximálisan beválik.

Nyilván, hogy a siker ne maradjon el, a molinó nyomtatás tökéletes kell legyen. Tudja ezt a zaszlo.eu csapta is, amelyik épp ezért törekszik a kiválóságra. A molinó nyomtatás segítségével olyan produktumok kaphatóak, amelyek felhasználhatóak sporteseményeken, értékesítési akcióknál, rendezvényeken, temérdek kiállításon és sok egyéb olyan helyen, ahol fel kell hívni a figyelmet egy adott termékre vagy szolgáltatásra. Hihetetlenül népszerűek még ebben a kategóriában a zászlók is. Minden ilyen kellék alapja a zászlótartó rúd, amelyik tartós és stabil kell legyen.

A Hungaro Dekor ekkor is segíteni tud, hiszen változatos kínálattal rendelkezik. Itt nagy kedvenc az elegáns, alumínium zászlótartó rúd, amelyik 6 és 12 méteres változatban is megvehető. Igény esetén a szállításban is segítő kezet nyújt, sőt, még a telepítéskor is rendelkezésre áll, ha ezt kéri a kliens. Jogosan kérdezik sokan, hogy mit tud segíteni a zászlótartó rúd abban az esetben, ha nem fúj a szél? Ha ez a helyzet áll fenn, akkor is van megoldás. Ekkor jó választás a merevítős zászlórúd, aminek köszönhetően a kihelyezett zászló szélcsendben is tökéletesen látszik. A shopban nem mellesleg a zászlótartó rúd nem kerül sokba.