Tejsavó fehérje por számtalan ízben

Tejsavó fehérje por számtalan ízben

Tejsavó fehérje por
Tejsavó fehérje por

Aki rendszeresen gyúr, annak fontosak azok az étrend-kiegészítők is, melyek gyorsan felszívódnak és segítenek az izomzat kiépítésében. Idetartozik a tejsavó fehérje por is, amely remek ízekben és magas biológiai értékkel várja a vásárlókat a www.bodyrevolution.hu oldalon. Aki például diétázik, de szeretné növelni az izomtömegét, annak a tejsavó fehérje por bevitele elengedhetetlen.

Az oldalon forgalmazott termékek minden egyes 100 grammja körülbelül 55 gramm tejsavó fehérjét tartalmaz. Mivel az edzés és egyéb, nehéz fizikai munkák megnövelik a szervezet fehérjeszükségletét, ezért érthető, miért kell azt pótolni. Ezek a porok remekül oldódnak vízben és tejben is, tehát bármelyik megoldást választhatja.

Az ízesítések között megtalálható a csoki, eper, málna, vanília, áfonya, jegeskávé, pisztácia, keksz, banán és számos egyéb változat, hogy biztos legyen abban, finoman fogyasztja a fehérje adagját. Ha szeretné megrendelni a tejsavó fehérje por bármelyik kiszerelését, nagyon egyszerűen és gyorsan megteheti a fenti linkre kattintva.